Podrška MSPP – Mala i srednja preduzeća i preduzetništvo

DOBRODOŠLI

 

Nalazite se na delu sajta namenjenom svima onima koji se bave privatnim biznisom ili razmišljaju da krenu tim putem. RARIS od svog osnivanja posebnu pažnju i veliki deo aktivnosti posvećuje sektoru MSPP sa ciljem njegovog osnaživanja i unapređenja. Za potencijalne i postojeće preduzetnike se osim prosleđivanja bitnih informacija, organizuju promotivni skupovi i javni nastupi, obuke u različitim oblastima, pružaju savetodavne usluge. Kretanjem kroz

ponuđene opcije sa predznakom MSPP bićete u mogućnosti da se informišete o bitnim dešavanjima iz oblasti biznisa.

 

AKTUELNOJavni poziv za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije

 

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije upućuje javni poziv konsultantima koji rade za privatni sektor za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije.

 

Poslednjih godina raste interesovanje privatnog sektora istočne Srbije za konsultantske usluge, pre svega prilikom apliciranja na različite javne pozive namenjene privredi, poljoprivrednim gazdinstvima, start-up itd. Radi se o javnim pozivima kod: Fonda za razvoj, Fonda za inovacionu delatnost, IPARD, različitih ministarstava (privreda, poljoprivreda, životna sredina, turizam i dr.), različitih međunarodnih organizacija (EU, USAID, UNDP, GIZ itd.) i drugih izvora finansiranja.

Takođe, iskazuje se potreba i za različitim drugim uslugama privredi u vezi sa standardima.

U cilju podrške privredi istočne Srbije u pronalaženju konsultanata koji su im potrebni, formirali smo Bazu konsultanata istočne Srbije. U ovoj bazi se mogu naći svi konsultanti koji rade ili žele da rade sa privredom istočne Srbije.

Pod istočnom Srbijom se u ovom slučaju podrazumeva teritorija na kojoj RARIS radi, a to su okruzi Bor i Zaječar, odnosno gradovi Bor i Zaječar i opštine Majdanpek, Kladovo, Negotin, Boljevac, Knjaževac i Sokobanja.

 

Upis u bazu je besplatan.

Svi kojima su potrebne usluge konsultanata (privreda, start-up, poljoprivredna gazdinstva itd.) će podatke o konsultantima moći dobiti besplatno, na upit.

 

Svi zainteresovani koji žele da se upišu u Bazu konsultanata istočne Srbije treba da popune upitnik koji se nalazi na na adresi: 

https://form.jotform.com/240941729270357

 

Kontakt osoba: Boban Kostandinović

Tel.  019 426 376

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Prijavite se za besplatne dvodnevne obuke za početnike u biznisu!


Obuke će se održati u periodu od 01 do 30. jula na teritoriji Borskog i Zaječarskog okruga.


Prijava i detaljnije informacije na 019/426-376 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 


Aktuelne konkurse, javne pozive, grantove, podsticajna sredstava, subvencije možete saznati ovde.

Radnu svesku za izradu biznis plana možete preuzeti ovde 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo