HELP DESK za podršku turizmu

HELP DESK za podršku turizmu pruža informacije i konsultacije iz oblasti turizma:

  • Izvori finansiranja – nacionalni programi za podršku turizmu i međunarodni fondovi i programi,
  • Korišćenje platforme e-Turista,
  • Digitalni marketing,
  • Pripreme za investicije manjeg obima u oblasti turizma.

Korisnici usluga Help Deska su preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća, udruženja, registrovana poljoprivredna gazdinastva, seoska turistička domaćinstva i fizička lica koji posluju u oblasti turizma (hoteli, restorani, turističke agencije, kategorisan smeštaj u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima) i u pratećim delatnostima (stari zanati i suveniri, kreativne industrije, industrija razonode, rekreacija, vinarije i destilerije ...).

Help Desk radi svakog radnog dana od 09 do 13 sati u prostorijama RARIS-a, Trg Oslobođenja 1 u Zaječaru

Korisnici mogu zakazati termin za konsultacije putem telefona 019 426 377 ili putem e-mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  

Help Desk je uspostavljen u okviru projekta „#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam“ koji finansiraju Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj BMZ, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Klikom na link ovde možete pronaći Vodič za ruralni turizam za sve one koji se već bave ili žele da se bave ruralnim turizmom 

Ako vas zanimaju investicije u oblasti turizma pogledajte RARIS-ov portal Invest East Serbia https://investeastserbia.com/

Preuzmite prezentacije na sledeće teme:

 

Vodič za internet marketing
Osnove digitalnog marketinga na društvenim mrežama

Praktikum - Od ideje, korak po korak, do marketing plana
Praktičan alat za kreiranje marketing plana u ruralnom turizmu 


 

Help Desk je uspostavljen u okviru projekta „#EUzaTebe — za kulturno nasleđe i turizam“ koji finansiraju Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj BMZ, a sprovodi Nemačka  organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo