Vesti

JAVNI POZIV

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u projektu GO DIGITAL!.

RARIS i projekat GO DIGITAL! će pomoći biznisima u istočnoj Srbiji, koji posluju u turizmu i povezanim sektorima, da se suoče sa izazovom koji donosi digitalizacija pružajući im konkretnu podršku.
 
Odabrani preduzetnici i preduzeća dobiće besplatno obuku koja će im pomoći da otpočnu sa uvođenjem digitalizacije u sopstveni biznis. Na obukama će se obraditi teme kao što su: pretraga subvencija i drugih izvora finansiranja, elektronski servisi, pretraga potencijalnih poslovnih partnera, e-poslovanje.

Preduzetnici će dobiti i konkretnu pomoć za podizanje vidljivosti na najvažnijim turističkim platformama, kao i za pripremu i realizaciju digitalne marketing kampanje, kao i pomoć  u izradi marketing plana, postavljanje biznisa na Google Maps, otvoranje, ili unapredite stranice na Facebooku ili Instagramu, predstavljanje na Bookingu, TripAdvisoru, ili nekoj drugoj turistički relevantnoj digitalnoj platformi.

Preduzetnici će besplatno dobiti logo firme, proizvoda ili usluge; vizuale za kampanje na društvenim mrežama; promo spot; kampanju na internetu.

Obuke i praktične radionice će se organizovati u periodu mart – april.

Rok za prijavu je do 15. februara 2020. godine.

Više informacija možete dobiti na ovom LINKU.

 

 

 


"Projekat GO DIGITAL! realizuje RARIS a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO. Za sadržaj ovih web stranica isključivo je odgovoran RARIS i on ne predstavlja neophodno stavove Evropske unije."

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo