Javni uvid - Izveštaj o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu

Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije - RARIS, u ime Gradova Zaječar i Bor i Opština Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, u skladu sa članom 19. Zakona o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu ("Sl. glasnik RS", br. 135/04 i 88/10)

O b a v e š t a v a

o izrađenom nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac

Obaveštava se javnost da je Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu izradio nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac.

Javni uvid u sadržinu Izveštaja može se izvršiti tokom 30 dana počev od dana obaveštavanja, najkasnije do 25. januara 2023. godine.

Tokom trajanja javnog uvida zainteresovana javnost može pismeno dostaviti mišljenje o nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac, na adresu: Regionalna agencija za razvoj Istočne Srbije - RARIS, Trg oslobođenja 1, 19000 Zaječar ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu možete preuzeti OVDE.

Poziv na Javnu raspravu o nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu možete preuzeti OVDE.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo