Poziv na investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije 5. april, Novi Sad

(22.03.2023)

Zanimaju vas investicije u turizmu?

Možda istočna Srbija ima lokacije i projekte za vas ili vaše partnere

 Pozivamo Vas na investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije

5. april u 13č, RPK Novi Sad, plava sala, Narodnog fronta 10, Novi Sad

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad ima zadovoljstvo da vas pozove na investicionu prezentaciju turističkih lokacija i projekata istočne Srbije koja će se održati u sredu 5. aprila u Novom Sadu.

Prezentacija će okupiti vodeće privrednike, konsultante, agencije za nekretnine i druge zainteresovane za investicije u turizmu iz Novog Sada i Vojvodine. Predstavićemo razloge za investiranje u turizam u istočnoj Srbiji kao i 30-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma, kao što su npr: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom; niz lokacija pored Dunava, na Staroj planini, na Rtnju, na Negotinskim pivnicama, skijališta Crni Vrh i Sokobanji; etno selo u dolini Timoka; lovačke kuće; zip-line na Đerdapu, Gamzigradska banja, hoteli na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd.

Istočnu Srbiju čine gradovi Zaječar i Bor, opštine Majdanpek, Kladovo, Negotin, Knjaževac, Sokobanja i Boljevac. Istočna Srbija poslednjih godina beleži rekorde u turizmu: Uspešno radi 2.900 turističkih objekta sa 9.000 ležaja, godišnje dođe 300.000 turista koji ostvare preko 1,2. milion noćenja a 170.000 turista poseti ovdašnje muzeje. U toku su obimne intervencije na unapređenju saobraćajne infrastrukture u regionu. Lepenski Vir ima novi Vizitorski centar, počela je rekonstrukcija tvrđave Fetislam a uskoro počinje gradnja Vizitorskog centra na Felix Romuliani (UNESCO) u komunalno uređenje Rajačkih pivnica. U regionu je sve veća ponuda lokacija za greenfiled i brownfield investicije po više nego konkurentnim cenama i brojni su primeri uspešnih investicija, u kojima se traži mesto više: hotel Ramonda na Rtnju, hotel Sunce u Sokobanji, apartmani na Staroj planini i Dunavu…

Aktuelnu turističku ponudu istočne Srbije možete pogledati na www.visiteastserbia.rs 

Ovo neće biti samo prezentacija postojećih lokacija i projekata, već želimo i da čujemo i vaša interesovanja i pomognemo vam u pronalaženju adekvatnih lokacija i projekata.

Po završetku prezentacije razgovaraćemo uz specijalitete i degustaciju vina sa istoka Srbije.

Molimo vas da učešće na prezentaciji potvrdite do ponedeljka, 3. aprila na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Za sva pitanja se možete obratiti Draganu Milutinoviću, na tel: 064/8510295


AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo