Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda.

(08.10.2018)

U toku je javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda.

Cilj ovog javnog poziva je brendiranje proizvoda i ugostiteljskih usluga, diferenciranja regiona istočne Srbije od konkurentskih regija, diferenciranje proizvođača i pružaoca usluga iz istočne Srbije od proizvođača i pružaoca usluga konkurentskih regija, veća vidljivost brendiranih proizvoda i usluga, približavanje tržištu, veće zadovoljstvo potrošača i podizanje nivoa kvaliteta označenih proizvoda i usluga.

Po objavljenom pozivu, javio se veći broj preduzeća, a na osnovu obrađenih prijava, jedanaest respektabilnih preduzeća je do sada zadovoljilo definisane kriterijume za dobijanje prestižnog statusa „sertifikovani partner“ i prava korišćenja brenda.

Ovom prilikom želimo da podsetimo sva preduzeća iz istočne Srbije koja su zainteresovana za dobijanje prava korišćenja Regionalnog brenda „Balcanica Superior“, da će ovaj krug javnog poziva biti otvoren do 20. oktobra, te da je to i rok za podnošenje prijava.

Vašu prijavu možete podneti na internet stranici Regionalnog brenda www.balcanicasuperior.rs gde možete dobiti i sve informacije o brendu Balcanica Superior.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo