RARIS organizovao u Zaječaru i Kladovu obuku kadrova u turizmu za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije

RARIS u partnerstvu sa osam turističkih organizacija istočne Srbije (Majdanpek, Kladovo, Negotin, Bor, Zaječar, Sokobanja, Knjaževac i Boljevac), realizuje projekat  „Obuka kadrova kao faktor razvoja turizma istočne Srbije“  Projekat finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Realizacijom projekta nastavlja se regionalno partnerstvo i saradnja u oblasti turizma istočne Srbije koja je počela pre više od deset godina.

 U okviru projekta su organizovane regionalne edukacije u Zaječaru 24 avgusta 2016.g i u Kladovu 25. avgusta 2016.g. za obuku kadrova u turizmu za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije. Uz pomoć vodećih stručnjaka u ovoj oblasti učesnici treninga su imali prilike da dobiju praktičnu obuku u povezivanju nosilaca turističke ponude u okviru destinacije istočne Srbije u jedinstveni proizvod – turistički paket, sačinjen od raznih usluga, koji se može ponuditi tur-operatorima i turističkim agencija.

 Na edukacijama su učestvovali predstavnici lokalnih turističkih organizacija osnivača RARIS-a, predstavnici turističkih agencija, hotelijera i privatni ponuđači smeštaja, predstavnici ugostiteljskih objekata, predstavnici organizacija civilnog drustva, udruženjima žena i mladih koja se bave razvojem i promocijom turizma.

 Predavači na su bili prof.dr.Bojan Zečević, Ekonomski fakultet Beograd kao rukovodilac programa i dr Milan Ćulić, Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada.

  • Raspored vremena u toku putovanja
  • Itinerer (maršuta, tok putovanja)
  • Šta je turistički paket
  • Edukacije su imale sledeće tematske oblasti:
  • Elementi turističkog paketa
  • Aktivnosti u toku putovanja
  • Uslovi turističkog putovanja

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo