RARIS ugostio studente iz Novosibirska

RARIS je u petak 24. jula 2015. godine bio domaćin studentima Državnog univerziteta arhitekture i građevinarstva iz Novosibirska - SIBSTRIN, Ruska federacija, koji su boravili u Zaječaru u okviru svoje službene posete Fakultetu za menadžment Zaječar. Studentsku delegaciju je predvodila dr Lada Šekhotsova, dekan Fakulteta ekonomije, menadžmenta i društvenih nauka.

Studenti su u prostorijama RARIS-a imali prilike da se upoznaju sa načinom rada prve akreditovane regionalne razvojna agencije u Srbiji, regionalnim i prekograničnim projektima koje Agencija priprema i sprovodi, saradnjom sa Fakultetom za menadžment Zaječar, kao i sa setom usluga i pomoći koje se pružaju sektoru malih i srednjih preduzeća.

Sonja Manojlović iz Nacionalne agencije za regionalni razvoj – NARR je prezentovala rad i programe ove državne institucije koja podržava rad regionalnih razvojnih agencija.

Dekan dr Lada Šekhotsova i njeni studenti su iskazali veliko interesovanje za prezentovane regionalne projekte, način pružanja podrške tek osnovanim preduzećima u istočnoj Srbiji i za promociju investicionih potencijala koju RARIS sprovodi. Dekan SIBSTRINA-a je izrazila veliku želju i nadu za razmenom poslovnih iskustava i radom na zajedničkim projektima na kojima bi se pored njih uključili i Fakultet za menadžment Zaječar i RARIS.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa