Dobrodošli u Srbiju i Timočku krajinu

Republika Srbija smatra istočnu Srbiju za područje od posebnog interesa. Trend konstantne depopulacije i nerazvijena bazična infrastruktura u značajnoj meri umanjuju šansu za brži ekonomski rast i razvoj. Iz tog razloga, politikom na republičkom nivou se predviđaju razne mere i podsticaji da bi se ovi negativni trendovi promenili. To širom otvara vrata novinama i pruža mogućnosti za mnoge ljude, a naročito za preduzeća. Pored lokalnih olakšica, postoje brojni podsticaji za potencijalne inostrane i domaće investitore. Istočna Srbija je zbog hidro centrala i brojnih rudnika poznata i kao energetski pokretač cele Srbije.

Međuopštinskoj saradnji i nizu regionalnih projekata u ovoj oblasti doprinos daje i uspešan rad Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije – RARIS.

“RARIS (Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije) ima zadovoljstvo da Vam ukratko predstavi trenutnu situaciju u oblasti privrede, infrastrukture, obrazovanja, zapošljavanja, poslovanja i životne sredine, kao i potencijal investicionih mogućnosti u Timočkoj krajini. Ukoliko ste zainteresovani za više informacija, lokalne vlasti iz regiona i RARIS će biti srećni da odgovore na Vaša pitanja i da Vam pomognu da započnete svoje poslovanje u našem regionu.”

Vladan Jeremić
Direktor
RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

Opštine Timočke krajine

Alternative flash content

Requirements

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo