Balcanica Superior predstavljena na Ruralnom parlamentu Srbije

(26.06.2024) 

 

Na prvom Ruralnom parlamentu Srbije koji se održava u Vrnjačkoj Banji od 24. do 26. Juna, RARIS je predstavio Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ kao primer dobre prakse u regionalnom brendiranju.

 

Više od 50 učesnika Prvog Ruralnog parlamenta iz Srbije i okruženja imalo je priliku da se upozna sa Regionalnim brendom istočne Srbije “Balcanica Superior” kao najuspešnijim primerom regionalnog brendiranja u Srbiji.

Učesnicima su kroz promotivni film i prezentaciju predstavljeni i svi sertifikovani partneri Regionalnog brenda i sam koncept i razvoj zaštićenog žiga garancije „Balcanica Superior“.

 

Regionalni brend istočne Srbije “Balcanica Superior” vodi RARIS a trenutno ima 20 sertifikovanih partnera: Vinarije: RAJ, Matalj i Mikić iz Negotina i Gamanović iz Kladova; Hotel Đerdap, Atrijum Apartmani, Restoran Jezero i Glikerija iz Kladova; Hotel Albo iz Bora;

Timomed, SCS Plus i MDS iz Knjaževca; Etno selo Zlatni domaćin – Negotin; Pivnice C’est La Vie - Rajac i Jovanović iz Rogljeva; Adonis, Etno dućan Đurđić i Restoran Župan iz Sokobanje; Irish Pub Rivendell i Kafe-poslastičara Stella Lux iz Zaječara.

 

Predstavnici RARIS su na ovaj način učinili Brend vidljivijim i probudili interesovanje prisutnih i stručne javnosti za primenu iskustava Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior” u u drugim delovima Srbije.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo