PRILIKA DA MALI PROIZVOĐAČI ISTOČNE SRBIJE PRODAJU SVOJE PROIZVODE PREKO WOLT APLIKACIJE

(12.09.2023)

U prostorijama RARIS-a, Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije, danas 12. septembra 2023, održana je info sesija programa "velikiMali" kompanije Wolt za partnere Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Wolt je vodeća platforma za dostavu širom Evrope i Azije. Na tržištu Srbije posluje od 2019. godine, a u junu 2022. je pokrenula Wolt Market, sa marketima u Beogradu i u Novom Sadu, koji omogućavaju dostavu namirnica potrošačima za manje od 30 min. Dostava podrazumeva sve kategorije proizvoda, od sveže hrane do tehnike.

U okviru Wolt Marketa pokrenut je program „velikiMali“, kojim je omogućeno malim proizvođačima da svoje proizvode plasiraju na tržišta Beograda i Novog Sada putem online kanala prodaje.

Učesnicima info sesije pružene su osnovne informacije o uslovima za saradnju sa kompanijom Wolt kako bi ušli u njihovu ponudu i kako bi bili dostupni potrošačima putem Wolt aplikacije. Pored toga Wolt malim proizvođačima obezbeđuje maksimalnu marketinšku podršku kako bi se proizvodi što bolje promovisali i našli put do potrošača.

Svi oni koji su zainteresovani da im se proizvodi nađu u paleti ponude Wolt-a, a nisu bili u prilici da prisustvuju info sesiji, mogu se javiti RARIS-u za sve dodatne informacije, na broj tel: 019/426-376 ili mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo