Dobrodošli u Srbiju i Timočku krajinu

Republika Srbija smatra istočnu Srbiju za područje od posebnog interesa. Trend konstantne depopulacije i nerazvijena bazična infrastruktura u značajnoj meri umanjuju šansu za brži ekonomski rast i razvoj. Iz tog razloga, politikom na republičkom nivou se predviđaju razne mere i podsticaji da bi se ovi negativni trendovi promenili. To širom otvara vrata novinama i pruža mogućnosti za mnoge ljude, a naročito za preduzeća. Pored lokalnih olakšica, postoje brojni podsticaji za potencijalne inostrane i domaće investitore. Istočna Srbija je zbog hidro centrala i brojnih rudnika poznata i kao energetski pokretač cele Srbije.

Međuopštinskoj saradnji i nizu regionalnih projekata u ovoj oblasti doprinos daje i uspešan rad Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije – RARIS.

“RARIS (Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije) ima zadovoljstvo da Vam ukratko predstavi trenutnu situaciju u oblasti privrede, infrastrukture, obrazovanja, zapošljavanja, poslovanja i životne sredine, kao i potencijal investicionih mogućnosti u Timočkoj krajini. Ukoliko ste zainteresovani za više informacija, lokalne vlasti iz regiona i RARIS će biti srećni da odgovore na Vaša pitanja i da Vam pomognu da započnete svoje poslovanje u našem regionu.”

Vladan Jeremić
Direktor
RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

Opštine Timočke krajine

Alternative flash content

Requirements

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa