Podrška MSPP – Alati

Nalazite se u delu našeg sajta u kome možete direktno proveriti svoje potencijale. Popunjavanjem različitih formulara na srpskom jeziku dobijate mogućnost da kroz tabele i grafikone analizirate poslovanje, potencijale i mogućnosti vašeg preduzeća i Vas kao njegovog prvog menadžera. Možda će Vam baš ovi alati pomoći da sagledate svoje prednosti i nedostatke, da uvidite čemu treba posvetiti veću pažnju i više truda. Menadžeri RARIS-a Vam stoje na usluzi za sve eventualne probleme i nedoumice u vezi sa Vašim poslom. Očekujemo Vaš poziv.

 • INNOVATE
  Innovate je alat za utvrđivanje nivoa inovativnosti u upravljanju firmama radi unapređenja svog inovacionog potencijala i poboljšanja konkurentnosti. Mogu ga koristiti svi – od mikro preduzeća i potpunih početnika u poslovanju do velikih firmi. 
 • SWOT
  SWOT analiza je alat za upoznavanje situacije u vašoj kompaniji ili odeljenju, ali i upoznavanje samog sebe i svoje ličnosti kao ključnog faktora svoje kompanije.
 • PEST
  Alat koji se bavi proučavanjem okruženja kroz analizu političkih, ekonomskih, socio-kulturoloških i tehnoloških faktora. Koristi se za: poslovno i strateško planiranje, marketing planiranje, razvoj proizvoda i istraživanja.
 • 5S
  Japanska praksa 5-S je tehnika koja se koristi da se uspostavi i održava okruženje kvaliteta u organizaciji. Predstavlja pet koraka koje treba preduzeti da bi u kompaniji bio uspostavljen stabilan proces funkcionisanja.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa