RARIS akreditovan za stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnim samoupravama

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku projekta "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi" koji sprovodi Savet Evrope u saradnji sa ovim ministarstvom i Stalnom konferencijom gradova i opština, a finansira Evropska unija i Savet Evrope, pokrenulo je proces akreditacije pravnih i fizičkih lica za realizaciju programa stručnog usavršavanja.

Osnovni cilj ove akreditacije je da se napravi sistem stručnog usavršavanja koji do sada nije postojao, a koji bi počivao na vidljivosti izvođača treninga i drugih oblika stručnog usavršavanja, u skladu sa postavljenim standardima. Na ovaj način biće osiguran ujednačen kvalitet obuka i predavača koji će u budućnosti značajno uticati na profesionalizaciju i karijerni razvoj lokalnih službenika.

Ministarstvo je, nakon uvida u ispunjenost kriterijuma i uslova za akreditaciju, 8. februara doneo rešenje o akreditaciji RARIS-a. Na osnovu ovog rešenja, RARIS je akreditovan za realizaciju programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave.

Dokument ’’Rešenje o akreditaciji RARIS-a’’ možete pogledati ovde.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa