Svesni sve većeg značaja digitalnog marketinga u poslovanju, RARIS je, uz podršku Razvojne agencije Srbije – RAS, pokrenuo inicijativu za formiranje Internet marketing centra istočne Srbije. 

U okviru ove inicijative, u svakoj od 8 opština istočne Srbije organizovene su prezentacije o mogućnostima i značaju digitalnog marketinga za uspešnost poslovanja. 167 preduzetnika, učesnika prezentacije, imalo je priliku da sazna kako im internet marketing i društvene mreže mogu pomoći u razvoju biznisa, odnosno:

  • Osnovne principe digitalnog marketinga,
  • Kako da kreiraju i vode svoje biznis profile na internetu,
  • Kako da se reklamiraju na internet platformama,
  • kako funkcioniše copywriting, analitika, itd.

Na prezentacjama je predstavljen i on line Vodič za internet marketing kao i usluge koje će Internet marketing centar pružati po njegovom otvaranju.

 

Nakon održanih prezentacija ’’Društvene mreže u službi vašeg poslovanja’’, usledile su istoimene radionice. Na radionicama su  preduzetnici stečena saznanja sa prezentacija direktno primenjivali u svojim firmama. Uz mentoring trenera za internet marketing, 28 preduzetnika je kreiralo, objavilo i vodilo reklamne kampanje za svoje firme na najpopularnijim društvenim mrežama. 

Besplatan on line Vodič za internet marketing možete preuzeti sa web sajta Internet marketing centra istočne Srbije: https://www.internetmarketingcentar.rs/

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa