Biznis za Budućnost – B2B u Beču

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS već pet godina sprovodi aktivnosti usmerene informisanju naše dijaspore u Austiji o uslovima poslovanja u Srbiji. RARIS u saradnji sa Novinom Zavičaj organizuje prezentaciju BIZNIS ZA BUDUĆNOST – B2B u prostorijama Zajednice srpskih klubova u Beču (ulica Gudrunstrasse 133b, 1100 Wien), u četvrtak 28.09.2017. godine, sa početkom u 19.00 časova.

Prezentacija predstavlja nastavak aktivnosti usmerenih ka podizanju poslovne saradnje preduzetnika iz istočne Srbije sa dijasporom u Austriji. Cilj ovih aktivnosti je uspostavljanje čvrstih i trajnih ekonomskih veza regiona sa dijasporom koje će dovesti do većeg broja investicija i intenzivnijeg otpočinjanja privatnog biznisa u istočnoj Srbiji od strane predstavnika dijaspore i njihovih partnera. Na prezentaciji će biti predstavljena i internet platforma koja će omogućiti svim zainteresovanima bolje informisanje i lakši pristup programima koje realizuju institucije koje se bave preduzetništvom u Srbiji.

Pozivamo Vas ovim putem da se odazovete pozivu i uzmete aktivno učešće na prezentaciji. Realizaciju ove ideje podržalo je Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa