Sajam organizacija civilnog društva istočne Srbije – GRAĐANI U AKCIJI! će se održati 17. juna u Zaječaru

RARIS u saradnji sa TACSO Resursnim centrom Građanske inicijative i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije organizuje Sajam organizacija civilnog društva (OCD) istočne Srbije – Građani u akciji!

Sajam će se održati u subotu, 17. juna 2017, na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, u vremenu od 10:00 do 16:00h.

Cilj održavanja Sajma je promocija rada, građanskog aktivizma i volonterizma, povećanje vidljivosti organizacija i pospešivanje uključenosti u demokratske društvene procese na putu EU integracija.

Sajam je osmišljen tako da se OCD, neformalnim grupama i fondacijama iz Borskog i Zaječarskog okruga pruži prilika da predstave svoj rad i svoje aktivnosti približe građanima koji će tog dana posetiti ovaj događaj.

U okviru Sajma, pored predstavljanja na štandu, organizacije će imati mogućnost da javno prezentuju uspešne projekte i aktivnosti putem kratkog filma, ’’Power Point’’ prezentacije ili izlaganja.

Tokom Sajma učesnike očekuje panel diskusija na temu „Saradnja lokalne samouprave i civilnog društva – partnerstvo za razvoj“, predstavljanje aktivnosti i mogućnosti koje pruža Resursni centar Građanskih inicijativa, kao i distribuiranje raznovrsanog promotivnivnog materijala.

Događaji su otvoreni za zainteresovane organizacije civilnog društva, predstavnike lokalnih samouprava, medija i građane.

Sva udruženja gradjana zainteresovana za učešće na sajmu mogu se prijaviti najkasnije do petka, 09. juna, do 12 h preko prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQZn9YI9IxI4ujDC3eirSpIxg58V9FOPJ_GXKDtk2de1IOdQ/viewform

Organizatori sajma obezbeđuju besplatno korišćenje štandova, mogućnost dodatne prezentacije, osveženje, kontakt sa medijima, kao i putne troškove za predstavnike/ce OCD van Zaječara.

Program Sajma možete preuzeti OVDE.

 

Dobrodošli!  

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa