RARIS organizovao u Zaječaru i Kladovu obuku kadrova u turizmu za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije

RARIS u partnerstvu sa osam turističkih organizacija istočne Srbije (Majdanpek, Kladovo, Negotin, Bor, Zaječar, Sokobanja, Knjaževac i Boljevac), realizuje projekat  „Obuka kadrova kao faktor razvoja turizma istočne Srbije“  Projekat finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Realizacijom projekta nastavlja se regionalno partnerstvo i saradnja u oblasti turizma istočne Srbije koja je počela pre više od deset godina.

 U okviru projekta su organizovane regionalne edukacije u Zaječaru 24 avgusta 2016.g i u Kladovu 25. avgusta 2016.g. za obuku kadrova u turizmu za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije. Uz pomoć vodećih stručnjaka u ovoj oblasti učesnici treninga su imali prilike da dobiju praktičnu obuku u povezivanju nosilaca turističke ponude u okviru destinacije istočne Srbije u jedinstveni proizvod – turistički paket, sačinjen od raznih usluga, koji se može ponuditi tur-operatorima i turističkim agencija.

 Na edukacijama su učestvovali predstavnici lokalnih turističkih organizacija osnivača RARIS-a, predstavnici turističkih agencija, hotelijera i privatni ponuđači smeštaja, predstavnici ugostiteljskih objekata, predstavnici organizacija civilnog drustva, udruženjima žena i mladih koja se bave razvojem i promocijom turizma.

 Predavači na su bili prof.dr.Bojan Zečević, Ekonomski fakultet Beograd kao rukovodilac programa i dr Milan Ćulić, Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada.

  • Raspored vremena u toku putovanja
  • Itinerer (maršuta, tok putovanja)
  • Šta je turistički paket
  • Edukacije su imale sledeće tematske oblasti:
  • Elementi turističkog paketa
  • Aktivnosti u toku putovanja
  • Uslovi turističkog putovanja

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa