Predstavljena finalna radna verzija Regionalnog plana upravljanja otpadom

Sastanak Koordinacionog odbora za realizaciju Sporazuma o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom je održan 21. juna 2016. godine u Zaječaru.

Na sastanku su obrađivači plana, predstavnici Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, predstavili finalnu radnu verziju Regionalnog plana upravljanja otpadom za grad Zaječar i opštine Boljevac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin i Knjaževac. Predstavljajući plan, obrađivači su posebno pojasnili koje su kriterijume koristili za finansijsku analizu, koje dodatne prihode može da ima budući regionalni centar i rezultate merenja generisanog otpada po opštinama.

Razmotreni su i svi ostali delovi regionalnog plana za koje su predstavnici opština/grada potpisnici Sporazuma tražili pojašnjenja.

Uvažavajući sva dodatna pojašnjenja i predloge, Koordinacioni odbor se složio da se u radnu verziju unesu sve dopune i izmene dogovorene na današnjem sastanku i da se finalna verzija Regionalnog plana upravljanja otpadom pripremi u periodu od mesec dana, kada će biti zvanično usvojena od strane Koordinacionog odbora.

Na sastanku su učestvovali članovi Koordinacionog odbora iz opština/grada potpisnika Sporazuma i predstavnici Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, koji izrađuju Regionalni plan upravljanja otpadom.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa