Centar za E-Dozvole u RARIS-u

U okviru saradnje između Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije – RARIS, u prostorijama RARIS-a je sa radom otpočeo „Centar za E-Dozvole“.

„Centar za E-Dozvole“ nastao je kao podrška sprovođenju sistema elektronske objedinjene procedure, obuka i mentoringa za pripadnike javnog sektora, koji Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi u saradnji sa NALED-om, a koja se finansira iz sredstava Svetske banke (Program Real Estate Management - Project Implementation Unit - Republički geodetski zavod).

Imajući u vidu da je sistem elektronskog izdavanja građevinskih dozvola – centralna evidencija objedinjene procedure (CEOP) potpuno nov način funkcionisanja javne uprave, osnivanjem pet regionalnih centara za podršku elektronske objedinjene procedure u Republici Srbiji, od kojih se jedan nalazi u Zaječaru u RARIS-u, u narednih 6 meseci, omogućeno je pružanje direktne pomoći podnosiocima, investitorima, nadležnim organima i imaocima javnih ovlašćenja kako bi se osiguralo bolje funkcionisanje i stabilnost sistema.

Dodatne informacije i pojašnjenja u cilju boljeg razumevanja i pravilne primene Zakona o planiranju i izgradnji, uputstva i korisna dokumenta nalaze se na internet stranici www.gradjevinskedozvole.rs a pitanja se mogu postaviti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefone 011-40-43-190; 011-40-43-191 i 011-40-43-192. Na ovom portalu se takođe nalazi link za portal za elektronsko podnošenje zahteva za građenje ili direktno na https://ceop.apr.gov.rs/eregistrationportal/.

„Centar za E-Dozvole“ smešten je u Zaječaru u prostorijama Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije – RARIS ul. Trg Oslobođenja 1, kancelarija broj 1, a zainteresovani se mogu obratiti putem elektronske pošte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 019 426 377.

Za više informacija pročitajte ovde.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa